River's smokelab je experimentální restaurace a bar inspirované kouřem. Zkoušíme nové kombinace chutí a způsoby přípravy ingrediencí ve smokeru. Propojujeme chutě ze světových kuchyní včetně naší české a chceme vám ukázat, že smoukovat se dají nejen žebírka, ale i máslo, celerový steak nebo hruška.
Podnik bude otevřen Středa v 11:30
Podávaný s naším smoukovaným máslem, fermentovaný kampotský pepř, restovaný pak choi, pečená cherry rajčata, pálená cibule, gratinované smetanové brambory s parmezánem, demi-glace, microgreens
Podávaný s naším smoukovaným máslem, fermentovaný kampotský pepř, restovaný pak choi, pečená cherry rajčata, pálená cibule, gratinované smetanové brambory s parmezánem, demi-glace, microgreens
Podávaný s naším smoukovaným máslem, fermentovaný kampotský pepř, restovaný pak choi, pečená cherry rajčata, pálená cibule, gratinované smetanové brambory s parmezánem, demi-glace, microgreens
skořice, badyán, karamel, citrónové mascarpone, kořeněný crumble
velká mísa křupavých hranolek
River's smokelab je experimentální restaurace a bar inspirované kouřem. Zkoušíme nové kombinace chutí a způsoby přípravy ingrediencí ve smokeru. Propojujeme chutě ze světových kuchyní včetně naší české a chceme vám ukázat, že smoukovat se dají nejen žebírka, ale i máslo, celerový steak nebo hruška.
Otevírací doba