Zde
Od 11:30 do 22:00
Nabídka:
Informace o podniku
River's smokelab je experimentální restaurace a bar inspirované kouřem. Zkoušíme nové kombinace chutí a způsoby přípravy ingrediencí ve smokeru. Propojujeme chutě ze světových kuchyní včetně naší české a chceme vám ukázat, že smoukovat se dají nejen žebírka, ale i máslo, celerový steak nebo hruška. 
Není k dispozici čas.
SIGNATURE STARTERS
Naše smoukované máslo, maldonská sůl, pečivo
82 CZK
1, 7
Vegetariánské
Smoukované sádlo s křupavou cibulkou, teplé smoukované škvarky, nakládaná kari okurka, perlová cibulka, pažitka, pečivo
135 CZK
10, 1
Smoukovaná hovězí roštěná, kari okurka,červená perlová cibulka, dijon majonéza, nakládaná hořčičná semínka, pečivo
252 CZK
1, 3, 10
Hovězí tatarák, smoukované škvarky, marinované shimeji, žloutkový gel, sriracha majonéza, pečivo
258 CZK
1, 3, 10
Hovězí carpaccio s bazalkovým olejem, parmezán, olivy, smoukovaný olivový olej, pečivo
285 CZK
Nové
Pâté z kachních jater a foie gras, vlašské ořechy, zlaté rozinky, Calvados, chutney ze sušených švestek, salt flakes, pečivo
272 CZK
Nové
Carpaccio ze smoukované chobotnice, salsa z limet, chilli, koriandru, paprik, pečivo
325 CZK
1, 14
SIGNATURE MAINS
Peking plate
990 CZK
Půlka smoukované stařené kachny (pomalé 8 hodinové smoukování na jabloňovém dřevě při teplotě 110 °C ), kimchi wonton knedlíčky, marinované Jidášovo ucho, sezamové bao buny, čerstvý thajský salát s mangem a arašídy, jasmínová rýže a omáčka pěti vůní.
Doporučujeme
Nové
River´s plate
740 CZK
Smoukované hovězí žebro, vepřový bůček, trhané maso, bao bun s kachnou (450 g smoukovaného masa) | Přílohy: coleslaw, house hot kimchi, kari okurka, BBQ omáčka, smokey sauce z výpeku
1, 3, 4, 6, 7, 9, 10
Doporučujeme
T-BONE -stařený steak Angus USDA
365 CZK
Pravá svíčková a nízký roštěnec s kostí  |  USDA Top Choice quality  |  Greater Omaha, Nebraska

Podáváme s francouzskými Ratte bramborami, pálenou šalotkou, hlívou královskou, padron paprikami, fazolkami, cherry rajčaty a lanýžovou omáčkou
cut size 500-1000g | price per 100g
FILET MIGNON - steak z hovězí svíčkové, Česko, 150g
635 CZK
Podávaný s naším smoukovaným máslem, fermentovaný kampotský pepř, restovaný pak choi, pečená cherry rajčata, pálená cibule, gratinované smetanové brambory s parmezánem, demi-glace, microgreens
7
FLANK STEAK - steak z hovězího pupku, Španělsko, 200g
498 CZK
Podávaný s naším smoukovaným máslem, fermentovaný kampotský pepř, restovaný pak choi, pečená cherry rajčata, pálená cibule, gratinované smetanové brambory s parmezánem, demi-glace, microgreens
7
STRIPLOIN – steak z nízkého roštěnce, Argentina, 250g
785 CZK
Podávaný s naším smoukovaným máslem, fermentovaný kampotský pepř, restovaný pak choi, pečená cherry rajčata, pálená cibule, gratinované smetanové brambory s parmezánem, demi-glace, microgreens
Nové
Smoukované hovězí žebro
425 CZK
Smoukované hovězí žebro (pomalé 12-ti hodinové smoukovaní při teplotě 120 °C), pálená kukuřice, wasabi bramborové pyré, koriandrový olej, smažená cibulka
1, 6, 9
Kachna
455 CZK
Kachní stehno konfitované ve smoukovaném sádle (pomalé 10-ti hodinové konfitování při teplotě 90 °C), restované brambory s rozmarýnem, restovaný kadeřávek, krémová omáčka s koňakem a hrubozrnnou hořči
1, 9, 12
Nové
Smoukované bramborovo–dýňové noky
355 CZK
Smoukované bramborovo–dýňové noky (příprava brambor na dřevěných pilinách), parmezánová omáčka, smažený kadeřávek, šalvějové máslo, dýňová semínka
1, 3, 7, 8
Vegetariánské
Nové
Smoukovaný bůček
395 CZK
Pomalu tažený smoukovaný bůček (24 hodin marinovaný bůček, 6-ti hodinové pomalé pečení při teplotě 110 °C), zázvor, sójová omáčka, hoisin, Padrón papriky, rýže
3, 5, 6
Bao bun
295 CZK
Bao bun se smoukovaným trhaným masem, domácí kimchi, nakládaná yuzu okurka, hoisin omáčka, čerstvý koriandr, chili majonéza, mrkev, jarní cibulka, hranolky
1, 3, 4, 6, 9
Poke bowl
325 CZK
Poke bowl s čerstvým tuňákem, smoukované vejce, ponzu omáčka, sushi rýže, řasa nori, crispy rýžové nudle, avokádo, nakládaná okurka, jarní cibulka, sriracha majonéza
3, 4, 6, 11
Salát panzanella
325 CZK
Salát panzanella, mozarella, šalotka, rajčata, olivy, kapary, bazalka, smoukovaný olej
JARNÍ DEGUSTAČNÍ MENU
Degustační 5 chodové menu pro 1 os.
1140 CZK
První chod: Koktejlové smoukované Salmorejo, prosciutto crudo, křepelčí vajíčko, panzanella salátek se cherry rajčátky, mozzarellou, kaparami, olivami a rozmarýnovými krutóny

Druhý chod: Smoukovaná hovězí roštěná, grilované španělské padron papričky, sriracha majonéza, maldon sea flakes, crispy chléb 

Třetí chod : Burger bun se smoukovaným trhaným masem, yuzu okurka, sriracha majonéza, hranolky

Čtvrtý chod: Flank steak, wasabi kroketa, pečená cherry rajčata, pálená cibule, pálená kukuřice, smoukovaný demiglace, microgreens

Páty chod: Čokoládové brownies se smoukovanými třešněmi, slaným karamelem, malinovým gelem a slaninovou solí

Drink na závěr: Smokey cherry shot (Skyy vodka, smoked cherry, skořice)

* v nabídce od 1.5.2024
DEZERTY
Brownies se smoukovanými třešněmi, slaným karamelem a slaninovou solí
159 CZK
1, 7
Vanilková panna cotta s ananasem, kokosovou espumou a mátovým prachem
159 CZK
Marakujový cheesecake s kubánským rumem a mangovým sorbetem
159 CZK
1, 3, 7
EXTRAS
BASKET OF FRIES
135 CZK
velká mísa křupavých hranolek 
SMOKED ČESNEKOVÁ MAJONÉZA
45 CZK
3
DIJON MAYO
45 CZK
3
SRIRACHA MAYO
45 CZK
3
RIVER´S BBQ DIP
45 CZK
3
HOUSE KIMCHI
45 CZK
KARI OKURKA
45 CZK
Informace o podniku
River's smokelab je experimentální restaurace a bar inspirované kouřem. Zkoušíme nové kombinace chutí a způsoby přípravy ingrediencí ve smokeru. Propojujeme chutě ze světových kuchyní včetně naší české a chceme vám ukázat, že smoukovat se dají nejen žebírka, ale i máslo, celerový steak nebo hruška. 

Kontaktní údaje

Janáčkovo nábř. 1, 150 00 Praha 5-Smíchov, Czechia

Otevírací doba

Pondělí
Zavřeno
Úterý
Zavřeno
Středa
11:30 - 22:00
Čtvrtek
11:30 - 22:00
Pátek
11:30 - 22:00
Sobota
11:30 - 22:00
Neděle
Zavřeno
Jsme na sociálních sitích
Facebook
Instagram
Google
TripAdvisor